AcasăNewsAtenție cui dați crezare! Femeie de 82 de ani, păcălită. Sumă uriașă:...

Atenție cui dați crezare! Femeie de 82 de ani, păcălită. Sumă uriașă: 130.000 de euro!

Atenție cui dați crezare! Femeie de 82 de ani, păcălită. Suma e uriașă: 130.000 de euro!

S-a tot auzit, de-a lungul timpului, despre indivizi certați cu legea care au ales metoda ”accidentul” pentru a înșela persoane, care le cădeau în plasă, speriate să afle că oamenii dragi ar fi la ananghie.

Un astfel de caz – căruia i-a căzut victimă o bătrână – se află în atenția oamenilor legii brașoveni, care instrumentează un dosar penal vizând infracțiunea de înșelăciune.

Sub pretextul că fiul său ar fi provocat un accident rutier, femeii i s-ar fi prezentat un scenariu care ar fi făcut-o să ”scoată din buzunar” o sumă foarte mare de bani, în jurul a 130.000 de euro.

”Din cercetări a reieșit că o femeie, în vârstă de 82 de ani, din municipiul Brașov, ar fi fost indusă în eroare, prin prezentarea ca adevărată a împrejurării mincinoase că fiul său ar fi provocat un accident rutier grav, în urma căruia a rezultat o victimă, ce necesită intervenții chirurgicale urgente în străinătate, pentru care este necesară plata unei sume de bani.

Persoana vătămată, fiind menținută în stare de eroare cu privire la aceste aspecte, ar fi înmânat unui bărbat, aproximativ 130.000 de euro”, anunță, miercuri, 16 iunie, reprezentanții IGPR, într-un comunicat.

S-au dispus patru rețineri în acest caz

Polițiștii care s-au ocupat de ancheta în acest caz au identificat patru suspecți. Mai exact patru tineri, cu vârste între 27 și 33 de ani, toți din județul Constanța. S-au făcut apoi și percheziții domiciliare, în cadrul unei acțiuni derulate în prima zi a acestei săptămâni, pe 14 iunie. ”De asemenea, în vederea continuării cercetărilor, au fost ridicate sume de bani și bunuri, precum și un autoturism, despre care există bănuiala că ar fi fost achiziționat cu bani proveniți din săvârșirea infracțiunilor”, mai precizează sursa citată.

Totodată, cei patru suspecți au fost duși la audieri de către polițiștii brașoveni, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, în baza unor mandate de aducere. ”În baza probatoriului administrat în cauză, cei patru bărbați au fost reținuți, pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov”, transmite aceeași sursă.

244 afisari

3 COMENTARII

  1. La 130 000 euro nu te numesti femeia din Brasov,ci om de afaceri,un om normal care lucreaza 40 ani nu strange nici un sfert din aceasta suma in decursul vietii!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger