Cauta

Atentie, cu Tudorel nu e de joaca!

In acesta vara ploioasa si umeda, plina de lehamite si nori, singurul care misca lucrurile este ministrul Justitiei, Tudorel Toader.  Acesta a tunat si a fulgerat, in direct, la emisiunea lui Mihai Gadea puctand toate problemele iscate in ultima perioada in sistemul de Justitie din ultimii 20 de ani.

Printre altele, ministrul Justitiei este hotarat sa-i propuna premierului adoptarea unei ordonante de urgenta pentru revizuirea sentintelor date pe protocoale sau interceptari ilegale, Tudorel Toader precizand ca va face aceasta propunere intr-un timp scurt, „dupa terminarea concediilor”.

Fara ”putoi cu cas la gura” in DNA

Tudorel Toader a anuntat ca nu va mai admite ca procurorii care nu au varsta si experienta necesara si legala sa fie detasati la DNA. Aceste afirmatii au starnit vii dispute pe conturile de socializare ale unor experti in domeniul juridic. Astfel, fostul sef al unei directii din Ministerul Justitiei, Ingrid Mocanu a scris pe facebook ca este poate cea mai inovatoare decizie pe care ar lua-o un ministru in ultimii 29 de ani. ”Tudorel le-a dat ”perversa ca pe Targu Ocna”. A spus in aceasta seara, la Mihai Gadea, ca cel ce va veni la conducerea DNA trebuie sa aduca o alta echipa de conducere, dar si sa trimita acasa ”putoii” cu cas la gura care nu au vechimea necesara pentru DNA”, a scris Ingrid Mocanu.

Procurorii nu au ce sa discute cu ambasadorii altor state

Intrebat concret despre vizita ambasdorului SUA, Hans Klemm la DNA si care sunt relatiile dintre reprezentantii acestor institutii, Tudorel Toader a punctat acest aspect. Ministrul a tinut sa precizeze ca va avea  „cat de curand” o discutie cu procurorul general, Augustin Lazar, si cu procurorul-sef interimar al DNA, Anca Jurma, pe tema intalnirii acesteia cu fostul cu ambasador al SUA in Romania, Hans Klemm. Toader a afirmat ca va intreba cat de normal este ca un sef al DNA „sa se duca la ambasada pentru ca a fost chemat ca sa fie felicitat ca a fost soare si nu a plouat”. “Voi incerca sa am o discutie cu ei si sa-i intreb cat de normal este ca un procuror-sef sa se duca la o ambasada ca l-a chemat nu stiu care ambasador sa-l felicite pentru faptul ca a fost soare astazi si n-a plouat”, a declarat Tudorel Toader.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version