AcasăNewsAtenție, circulație îngreunată la metroul bucureștean!

Atenție, circulație îngreunată la metroul bucureștean!

Atenție! Circulație îngreunată la metroul bucureștean, din cauza unei probleme tehnice (foto: Facebook)

Un anunț venit din direcția companiei care asigură transportul în comun în subteran indică apariția unei situații neprevăzute, de ordin tehnic, în cazul unui tren care rula pe Magistrala 1.

Și anume s-a aflat că se circula cu dificultate pe Magistrala 1, sâmbătă dimineață, din cauza unei unei probleme tehnice apărute la un tren, între staţiile Petrache Poenaru şi Crângaşi, linia 2, din câte informează Metrorex, citat de Agerpres.

Ca urmare a acestei situații, pentru a se asigura continuarea călătoriilor, circulația trenurilor a fost reorganizată, în sistem pendulă, între staţiile Petrache Poenaru – Eroilor 1, linia 1 şi staţiile Crângaşi – Petrache Poenaru, linia 1, conform aceleiași surse.

O problemă a fost semnalată și săptămâna trecută

Și săptămâna trecută a fost semnalată o problemă care a îngreunat, temporar, circulația, de această dată pe Magistrala 4 de metrou.

Mai exact în dimineața zilei de miercuri, 12 mai, când Metrorex anunțase că ”circulația trenurilor de metrou pe Magistrala 4 se desfășoară cu dificultate, din cauza unei probleme tehnice apărute la statia de metrou 1 Mai, firul 1”. Și atunci s-a șuat decozia ca garniturile să ruleze în sistem pendulă, ”între stațiile Gara de Nord 2 – Grivița (firul 1), Grivița – Jiului (fir 2), Străulești – Jiului (firul 1)”. În tot acest timp, echipele specializate ale Metrorex au intervenit pentru a remedia situația.

148 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cam dese „problemele” la metroul miticilor, metrou plătit de toată țara!
    METROUL TREBUIE SĂ TREACĂ LA HAULES-BUCALES, SĂ NU MAI FIE LA MINISTERUL TRANSPORTURILOR!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger