AcasăNewsAtentie! Ce le recomanda politistii celor care il vad pe detinutul evadat...

Atentie! Ce le recomanda politistii celor care il vad pe detinutul evadat de la Rahova!

Dupa ce s-a aflat faptul ca un tanar incarcerat la Rahova, condamnat pentru omor, a evadat de la un punct de lucru, undeva seara trecuta, fiind de negasit nici pana la aceatsa ora, politistii au dat publicitatii o serie de detalii despre acesta, precum si fotografia barbatului.

Astfel, s-a anuntat ca detinutul care a dat bir cu fugitii se numeste Bogdan Iftimie, ca are 28 de ani si ca e din judetul Bacau. Luni seara, se afla la un punct de lucru al unei societati comerciale, de pe raza orasului ilfovean Chitila.

Din cate anunta reprezentantii IPJ Ilfov, la data evadarii, detinutul purta o pereche de blugi si o geaca, ambele de culoare inchisa, fiind incaltat cu pantofi sport de culoare galbena.

E important, insa, de avut un vedere sfatul politistilor, adresat celor care l-ar putea observa pe detinut. „Politia Romana solicita tuturor celor care observa persoana cu semnalmentele de mai sus, sa anunte de indata numarul unic de urgenta 112 si sa nu incerce sa o opreasca sau sa o imobilizeze. De asemenea, daca detineti informatii despre locul in care se afla persoana evadata, comunicati de urgenta informatiile la cea mai apropiata unitate de politie sau la numarul unic de urgenta 112″, suna recomandarea politistilor in cazul tanarului condamnat la 13 ani si 4 luni de inchisoare, pentru omor calificat.

Iata ce semnalmente anunta politistii ca are evadatul:

  • inaltime 1,64 m
  • par saten,
  • ochii verzi.
  • Semne particulare: prezinta un tatuaj pe piept.

foto: Politia Romana

196 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger