AcasăNewsAtentie! Cainii turbati au reaparut pe strazi

Atentie! Cainii turbati au reaparut pe strazi

In timp ce politicienii si autoritatile locale nu reusesc de atata amar de vreme sa gaseasca o solutie practica la problema cainilor fara stapani, situatia a inceput deja sa degenereze.

Daca rabia apare printre haitele de caini, situatia poate deveni catastrofala

Si nu este vorba aici doar de faptul ca haitele de maidanezi devin tot mai numeroase si mai agresive sau ca numarul celor muscati ajunge la cateva zeci de mii anual. Dar, in ultimele zile, au fost raportate mai multe suspiciuni de cazuri de turbare, dintre care unul a fost deja confirmat in urma analizelor facute de medicii veterinari.

Este vorba despre un barbat din comuna Topraisar din Constanta, care a fost atacat din senin si muscat de mana de propriul caine, cand  ii dadea sa manance. Omul a scapat de-abia dupa ce a omorat animalul turbat, cu ajutorul unui drug de fier.

author avatar
eNational
1.128 afisari

1 COMENTARIU

  1. Eu nu stiu cine te a informat pe tine anonimule,cum ca anual ar fi muscati cateva zeci de mii de oameni….Eu stiu foarte clar,cei muscati de proprii lor caini merg la spital si spun ca au fost muscati de cainii strazi sa nu plateasca tratamentul….La blocul meu sunt cam 5,6 caini ingrijiti de locatari,dar nici unul nu da semne de turbare:))))Articolul este jalnic,incepand de la titlu „Atentie”,vezi bai ca dezimformezi populatia. PS; Altadata semneaza te sa stim si noi ce sex ai:)))

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger