AcasăNewsAtentatul esuat asupra lui Obama: Arma folosita, de fabricatie romaneasca

Atentatul esuat asupra lui Obama: Arma folosita, de fabricatie romaneasca

(foto: cugetliber.ro)

Arma folosita de barbatul care a tras in directia Casei Albe, zilele trecute, este fabricata la Cugir, anunta presa americana, care citeaza FBI. In masina tanarului acuzat de tentativa de asasinare a presedintelui Obama au fost descoperite alte cateva gloante folosite.

(foto: cugetliber.ro)

Oscar Ramiro Ortega-Hernandez, acuzat de tentativa de asasinare a liderului de la Casa Alba, Barack Obama, avea in masina o arma semiautomata fabricata la Cugir si echipata cu luneta cu vizare telescopica. De asemenea, autoritatile americane au gasit si noua cartuse folosite, potrivit Mediafax.

Oscar Ramiro Ortega-Hernandez (21 de ani) a fost retinut miercuri de autoritatile americane. Barbatul intrase in vizorul acestora la scurt timp dupa descoperirea, vinerea trecuta, a unor urme de gloante in partea sudica a cladirii Casei Albe. Potrivit unor apropiati ai lui Hernandez, acesta credea ca presedintele american Barak Obama ar fi „Anticristul” si ca „trebuie omorat”.

Ortega-Hernandez a avut de-a lungul timpului probleme cu legea in Idaho, Texas si Utah, fiind acuzat de diverse infractiuni legate de droguri si ultraj.

524 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger