AcasăNewsAtentatul din Burgas, orchestrat de Israel, „sub steag fals”

Atentatul din Burgas, orchestrat de Israel, „sub steag fals”

Pentru Israel, atentatul de la Burgas poarta „marca Iran”

Tot mai multi analisti militari atrag atentia asupra disperarii Israelului de a forta SUA si NATO intr-un atac impotriva Iranului, ca sa recapete controlul asupra regiunii.

Pentru Israel, atentatul de la Burgas poarta „marca Iran”

Bagat la „colt” de „primaverile arabe”, care aduc la putere islamisti, „Israelul preseaza pentru declansarea unui Al Treilea Razboi Mondial”, spune analistul american Gordon Duff.

Atacul asupra lui Hillary Clinton

O stire aparea si disparea in tumultul declansat de atentatul de la Burgas, Bulgaria, asupra autocarelor cu turisti israelieni, in urma caruia si-au pierdut viata cinci israelieni. Stirea-fantoma era despre un atentat asupra convoiului secretarului american de stat, Hillary Clinton, care se deplasa de la Tel Aviv spre Ierusalim. Posturile de radio israeliene si Reuters au transmis ca asupra convoiului in care se afla Hillary Clinton s-a tras foc automat dintr-un Citroen DS alb, care a „rasarit” in paralel cu cele cinci masini diplomatice. In mod normal, nicio pasare nu avea cum sa se apropie la sub 200 de metri de convoi, daramite o masina suspecta. Stirea s-a „sters”, nu inainte ca senatoarea republicana Michelle Bachmann sa faca o surprinzatoare declaratie, citata de Andersen Cooper, de la CNN: „Aceasta este o mostra marca Israel, care orchestreaza cu grija acte teroriste, ce vor culmina probabil intr-un atac in timpul Olimpiadei de la Londra, cum a prezis. Nimic nu e prea mult pentru ca Netanyahu sa-si satisfaca dorinta. Aceea ca SUA si NATO sa atace Iranul. Atentie: Iranul, nu Siria!”

Actiuni sub „steag fals”

Tot o „mostra marca Israel” este socotit, de catre analistul militar american Gordon Duff, si atentatul din Burgas. Serviciile de securitate bulgare sunt consiliate de Mossad in domeniul antitero si multi agenti Mossad actioneaza in Bulgaria, fiind la curent cu tranzitul oricarui suspect de terorism. Locurile preferate si traseele turistilor israelieni sunt verificate si paraverificate. „E un plan care capata contur, unul elaborat de Tel Aviv, care include acte de terorism sub steag fals, pentru a crea o atmosfera care sa permita un atac asupra Iranului”, spune Gordon Duff,  intr-un articol publicat de Press TV.

author avatar
Adina Mutar
611 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger