AcasăNewsAtentatul de la Boston, ceata totala! Trupele speciale erau peste tot, dar...

Atentatul de la Boston, ceata totala! Trupele speciale erau peste tot, dar n-au putut impiedica masacrul!

Analiza filmelor si fotografiilor de la locul exploziilor din timpul maratonului de la Boston arata mai multi indivizi din trupe speciale care monitorizau evenimentul.

Doi dintre cei care participau la „exercitiul de antrenament”

In plus, se anuntase prin portavoce „un exercitiu de antrenament”, ce implica si prezenta cainilor dresati sa detecteze substante explozive, chiar la linia de sosire. Tot acolo a aparut si un militar din trupele speciale cu un detector de radiatii. Acestea sunt indicii ca autoritatile suspectau ca se va produce un atentat. Politia din Boston a declarat ca „nu existau informatii specifice”, ceea ce nu exclude „indiciile circumstantiale”. FBI a anulat conferinta de presa.

Pozele transmise de politia din Boston cu suspectii, cu si fara rucsace

Fotografiile a doi suspecti au circulat prin media, insa pe sest a fost trecut faptul ca sauditul ridicat si chestionat dupa atentat, Abdul Rahman Ali Alharbi, 20 de ani, va fi expulzat „din motive de siguranta nationala”. Ciudata e si intalnirea neprogramata dintre Obama si ministrul saudit de Externe, printul Saud al-Faisal. Iar mai ciudat e ca ministrul american de Externe, John Kerry, nu s-a fotografiat cu Faisal, sustinand ca e obosit!

Cu aparatura din dotare, nu s-a putut descoperi explozibilul din oalele metalice

[youtube]R_AYbNz-uS4[/youtube]

Explozie devastatoare in Texas

O alta nenorocire s-a intamplat la uzina West Fertilizer, din Texas. O explozie s-a produs in noaptea de miercuri spre joi la fabrica de ingrasaminte, incendiind si casele din imprejurimi.  Mai multi pompieri si medici au murit si au fost raniti de o a doua explozie, in timpul interventiei. Bilantul se anunta sumbru, peste 60 de morti si peste 200 de raniti. Deocamdata, nu se stie cauza exploziei, putand fi provocata de amoniac sau de o mana criminala.

author avatar
Adina Mutar
920 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger