AcasăNewsAtentatul de la Arad! Ce l-a ucis pe Ioan Crișan. A încercat...

Atentatul de la Arad! Ce l-a ucis pe Ioan Crișan. A încercat să se salveze în ultima clipă

explozia de la aradAtentatul de la Arad! Ce l-a ucis pe Ioan Crișan. A încercat să se salveze în ultima clipă

Noi detalii din ancheta care vizează explozia de la Arad, în care omul de afaceri Ioan Crişan și-a pierdut viața, ies la iveală.

Bărbatul decedat în urma exploziei care a avut loc sâmbătă, 29 mai, în parcarea unui supermarket, a ars de viu, spun anchetatorii. Primele informaţii din anchetă indicau faptul că suflul exploziei l-a omorât pe loc pe arădean. Dar o filmare dovedeşte faptul că Ioan Crişan a supravieţuit exploziei, acesta fiind, însă, ucis de flăcările care i-au cuprins maşina, potrivit aradon.ro.

Filmarea începe după câteva secunde de la momentul exploziei care l-a aruncat pe bancheta din spate a maşinii sale. Pe el au căzut scaunul şi spătarul din faţă, de la locul şoferului. La un moment dat, scaunul căzut pe afacerist începe să se mişte. Se pare Ioan Crişan încerca din răsputeri să iasă din maşina distrusă de explozie. În tot acest timp, incendiul începe tot din locul în care a fost montată bomba, de sub scaunul şoferului.

Afaceristul continuă să se zbată secunde bune, încercând să se elibereze şi să ajungă cu mâna dreaptă la mânerul portierei din dreapta, spate. Din păcate, cel mai probabil, din cauza rănilor provocate de explozie, nu mai are forţa necesară să deschidă uşa şi să se elibereze. Ioan Crișan a avut parte de cea mai groaznică moarte posibilă: a ars de viu.

Motivul asasinatului cu bombă

La o săptămână după acest atac cu bombă, anchetatorii au descoperit două urme de ADN pe explozibil. Noua ipoteză a echipei care investighează cazul atentatului de la Arad spune că Ioan Crișan ar fi fost unul dintre denunțătorii dosarului Cocaina, de la malul mării. Acolo s-a capturat o cantitate mare de cocaină în valoare de 45 de milioane de euro, iar anchetatorii merg și pe această ipoteză, potrivit Antena3.

Astfel, se vehiculează că Ioan Crișan ar fi avut anumite camioane pe care le-ar fi pus la dispoziția șoferilor ce transportau acele produse. Camioanele urmau să treacă pe la graniță, prin zoma pe unde Ioan Crișan avea ferma, care era situată la 11 kilometri de Arad.

author avatar
Andreea Vlad
460 afisari

1 COMENTARIU

  1. poate ca daca nu era impiedecat de centura de siguranta putea sa iasa din masina in flacari Asa cred!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger