AcasăNewsAtentat terorist dejucat la Rezerva Federala a SUA

Atentat terorist dejucat la Rezerva Federala a SUA

Un tanar din Bangladesh a fost la un pas de a detona o bomba de 450 de kilograme in fata cladirii Rezervei Federale a SUA.

Quazi Mohammad Rezwanul Ahsan Nafis venise la inceputul anului 2012 in SUA, chipurile pentru a-si continua studiile, incepute cu greu in Bangladesh, din cauza ca acolo ii era cam lene sa invete.

Nafis a vrut sa arunce in aer Rezerva Federala

Ajuns la New York, Nafis a uitat de studii si s-a angajat la un hotel, apoi a pornit in cautare de acoliti pentru crearea unei celule teroriste Al-Qaeda. El a racolat insa tocmai un agent FBI sub acoperire, care chiar l-a ajutat sa construiasca ceea ce Nafis credea ca este o bomba de 450 de kilograme. Agentii FBI l-au tinut permanent sub supraveghere pe Nafis, iar cand acesta a vrut sa detoneze dispozitivul in fata cladirii Rezervei Federale, a fost arestat.

author avatar
Arpad Dobre
597 afisari
Zenville

Ultimele știri

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...

Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?

Ben Davies, fundașul stânga al lui Tottenham, s-a accidentat și va rata restul acestui sezon. Destiny Udogie, titularul postului, ratează și el finalul acestei...
proger