AcasăNewsATENTAT la Boston: Ei sunt fratii care au pus la cale tot...

ATENTAT la Boston: Ei sunt fratii care au pus la cale tot HAOSUL (FOTO/VIDEO)

Unul dintre suspectii atacului de la Boston a murit in dimineata zilei de vineri, la spital, dupa ce a fost capturat de politie. Celalalt este cautat de autoritati care avertizeaza ca barbatul este inarmat si ar putea deveni deosebit de periculos.

Cei doi atacatori erau frati. Barbatul, care a ramas in viata, este cautat de politie si se numeste Dzhokhar A. Tsarnaev. El este rezident in Massachusetts de un an, are 19 ani si este originar din Cecenia. Tanarul a urmat cursurile liceului Cambridge Rindge & Latin School si facea wrestling, arata CNN.

Suspectul ramane in libertate in Watertown, dupa un schimb de focuri cu politia, iar autoritatile au stabilit un perimetru de cautare a acestuia. La ora actuala, aproximativ 9.000 de agenti de politie sunt pe urmele lui.

[youtube]xQ5XzKlM-hU[/youtube]

Pentru ca presupusul atacator care a ramas in viata este foarte periculos si in orice moment s-ar putea intampla o noua  tragedie, oamenii sunt indemnati sa stea in case si sa deschida doar politiei, arata CNN.

Suspectii atacatori au fost surprinsi in imagini mergand unul alaturi de celalalt langa linia de sosire la maraton, inaintea exploziilor care au ucis trei oameni si au ranit alti 180.

 

author avatar
Anca Murgoci
874 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger