AcasăNewsAtentat Daesh la Damasc

Atentat Daesh la Damasc

O noua oroare semnata ISIS impotriva unui club al politiei

Gruparea terorista Statul Islamic a revendicat, ieri, un atentat cu masina capcana impotriva unui club al politiei din Damasc, in urma caruia cel putin noua persoane si-au pierdut viata, potrivit Observatorului sirian al drepturilor omului (OSDH).

O noua oroare semnata ISIS impotriva unui club al politiei

Alaturi de victime, cel putin 20 de politisti au fost raniti, a indicat OSDH, care a informat ca atentatorul kamikaze purta o uniforma de politist, o tactica deja utilizata de Daesh in atentate suicidare. Statul Islamic a revendicat atentatul, intr-un comunicat difuzat pe retelele sociale, indicand ca unul din combatantii sai, de origine siriana, a detonat o masina capcana in incinta unui club al politiei. Potrivit teroristilor, 20 de oameni au murit si 40 au fost raniti.

Opozitia siriana cere incetarea bombardamentelor rusesti

Rusia trebuie sa inceteze imediat loviturile aeriene pentru ca negocierile sa fie reluate cu Damascul, a declarat, ieri, un lider al opozitiei, Monzer Makhous, informeaza Reuters, citand Interfax. ”Raidurile rusesti complica situatia, a spus Makhous, membru al Consiliului pentru negociere, care regrupeaza membri ai opozitiei si ai miscarilor rebele siriene, format in decembrie la Riyad.

author avatar
Tudor Borcea
778 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger