AcasăOldATENTATE cu bomba in Boston! Trei morti si 140 de raniti

ATENTATE cu bomba in Boston! Trei morti si 140 de raniti

Panica la Boston. Trei explozii care au avut loc luni dupa-amiaza au semanat panica in randul americanilor. Autoritatile din Statele Unite au intrat in alerta, anuntand ca iau in calcul varianta ca a fost vorba de un atentat terorist. Numarul victimelor a ajuns la trei morti si 140 de raniti.

Spaima si oameni plini de sange. Dupa ce doua bombe au explodat in dreptul liniei de sosire de la maraton, o a treia explozie a avut loc la Boston. Deflagratia a avut loc la Biblioteca J.F. Kennedy din Boston, anunta CNN. Numarul victimelor a ajuns la trei morti si 140 de raniti. De asemenea, autoritatile au descoperit alte doua dispozitive explozibile, pe care le-au dezamorsat.

Potrivit presei internationale, se pare ca bombele care au explodat la maraton au fost actionate simultan. La mai putin de doua ore de la producerea deflagratiilor, politistii au identificat un suspect. Este vorba de un tanar de 20 de ani, din Arabia Saudita. Acesta a fost si el internat la spital, potrivit New York Post.

Motorul de cautare Google a venit in ajutorul victimelor si al rudelor acestora si a realizat o pagina speciala, unde rudele si prietenii celor care au alergat in maraton sau se aflau prin preajma pot afla daca acestia se numara printre victimele exploziilor.

 

Sursa foto: Boston Globe

[youtube]KkT3rmZSZ-w[/youtube]

Citeste si: Momente de groaza: Doua bombe au explodat in SUA (IMAGINI LIVE)

Evenimente SOCANTE! Bilantul TRAGEDIEI: Trei morti si peste 140 de raniti (VIDEO)

Barack Obama, despre CARNAGIUL care a avut loc la Boston! (VIDEO)

author avatar
Andra Nesu
1.376 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger