AcasăNewsAtentat Bulgaria: Primele imagini cu atacatorul sinucigas, surprinse de camerele de supraveghere...

Atentat Bulgaria: Primele imagini cu atacatorul sinucigas, surprinse de camerele de supraveghere ale aeroportului – VIDEO

(foto: captura youtube)

Primele imagini cu presupusul atacator sinucigas din Bulgaria au fost date publicitatii joi, la o zi dupa explozia ce a ucis opt oameni si a ranit peste 30, pe aeroportul din Burgas.

(foto: captura youtube)

Inregistrarile surprinse de camerele de supraveghere ale aeroportului bulgar infatiseaza un tanar imbracat intr-un tricou albastru, cu pantaloni scurti. Barbatul despre care se spune ca ar fi autorul atentatului din aeroportul bulgar are parul lung, poarta sapca si ochelari de soare si apare in imagini plimbandu-se cu mainile in buzunar, intr-o zona a aeroportului. De asemenea, barbatul are in spate un rucsac negru.

Atentat aeroport Bulgaria: Tragedia, prin ochii unui martor aflat langa autobuzul care a explodat la Burgas – VIDEO

Explozia de pe aroportul din Burgas, Bulgaria: Atentatul, comis de un atacator sinucigas – PRIMELE IMAGINI de la locul tragediei

Opt oameni au murit si 32 au fost raniti in urma exploziei unui autobuz ce transporta o parte a pasagerilor unei curse venite, miercuri, in jurul orelor 17, de la Tel Aviv.

[youtube]E37c-RncXG8[/youtube]

 

354 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger