AcasăNewsAtentat asupra unui restaurant din KABUL: Reprezentant FMI si angajati ai ONU,...

Atentat asupra unui restaurant din KABUL: Reprezentant FMI si angajati ai ONU, printre zecile de victime (VIDEO)

Un gest de o violenta extrema a avut loc, vineri seara, asupra unui local din Kabul. Cel putin 21 de persoane au fost ucise in atentat, printre victime numarandu-se un inalt reprezentant al Fondului Monetar International (FMI) in Afganistan, patru angajati ai ONU, dar si alti cetateni straini.

Conform informatiilor oferite de catre oficialitatile locale, citate de BBC, atacul declansat de un terorist sinucigas a fost urmat de un tir armat. Imediat dupa ce dispozitivul a fost detonat in fata celui mai cunoscut restaurant din Kabul, frecventat de dipolimati si inalti oficiali straini, doua persoane au luat cu asalt localul si au inceput sa traga asupra celor aflati in interior.

[youtube]EX0WJQZf2LQ[/youtube]

Libanezul Wabel Abdallah (60 de ani), un reprezentant al FMI in Afganistan, a fost ucis in atentatul revendicat de talibani. Vestea tragica fiind confirmata chiar de catre sefa FMI, Christine Lagarde, intr-un comunicat. De asemenea, in atac au murit si patru angajati ai ONU, dar si cetateni britanici si canadieni. Secerati de gloante au fost si proprietarul restaurantului, precum si cativa localnici. De asemenea, mai multe persoane au fost ranite, insa numarul lor exact nu este cunoscut deocamdata.

[youtube]wag5ErRsFlk[/youtube]

Sursa foto: captura youtube

205 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger