AcasăNewsAtentat aeroport Bulgaria: Tragedia, prin ochii unui martor aflat langa autobuzul care...

Atentat aeroport Bulgaria: Tragedia, prin ochii unui martor aflat langa autobuzul care a explodat la Burgas – VIDEO

(foto: Agerpres)

Explozia de pe aeroportul din Burgas, Bulgaria, a semanat panica printre pasagerii aflati in apropierea autobuzului care a sarit in aer. Un martor la tragedie a descris scenele dramatice vazute la scurt timp de la producerea atentatului.

(foto: Agerpres)

Turistul israelian Oren Katz a descris in cateva cuvinte momentele de groaza pentru oamenii aflati pe aeroportul din Burgas, Bulgaria, care au asistat la tragedia in urma careia opt oameni au murit si alti 32 au fost raniti. Barbatul a povestit ca se afla in apropierea autorbuzului care a explodat si ca, la un moment dat, dupa ce a auzit o bubuitura puternica, a vazut vehiculul in flacari. „Toata lumea a inceput sa fuga care incotro. Era un adevarat haos„, isi aminteste Katz, citat de CNN.

[youtube]UvSoKcsMJ9I[/youtube]

Realizand pericolul, turistul si sotia sa si-au luat cei trei copii si au fugit cat mai departe de autobuzul in flacari. Omul spune ca s-a intors apoi, incercand sa recupereze scaunul cu rotile al fetei sale, care are un handicap, insa zona fusese deja izolata. „Erau flacari puternice si nu ne-au mai lasat sa ne apropiem. In secunda urmatoare am vazut langa mine o femeie care isi pierduse cunostinta si care se afla foarte aproape de autobuzul care ardea. Am ridicat-o impreuna cu un alt barbat si am dus-o departe de flacarile ce i-ar fi cuprins trupul in cateva secunde”, a mai povestit Katz, care a adaugat ca nu isi poate scoate din minte imaginile cu victimele tragediei din Bulgaria.

[youtube]jkkrlsJAJTg[/youtube]

In avionul care a aterizat, miercuri, pe aeroportul din Burgas, in jurul orelor 17, ora locala, se aflau 154 de pasageri care veneau de la Tel Aviv, printre acestia si opt copii, au anuntat autoritatile israeliene. In urma atentatului produs, cel mai probabl, de un atacator sinucigas, au murit sase turisti israelieni, dar si soferul bulgar al autobuzului. De asemenea, 32 de oameni au fost raniti si au fost transportati la spital, pentru ingrijiri.

author avatar
Cristina Stefan
341 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger