AcasăNewsAtacul de la Londra a mai curmat o viata. Autorul, identificat

Atacul de la Londra a mai curmat o viata. Autorul, identificat

Din pacate, pe masura ce s-a anuntat numele autorului atacului de miercuri, din capitala britanica, se confirma faptul ca bilantul a mai rapit o viata.

Un barbat in varsta de 75 de ani este cel de-a cincea persoana care nu a mai putut fi salvata, dupa incidentele care au zguduit linistea in inima Londrei, in urma cu doua zile. Omul fusese dus la spital, insa eforturile medicilor de a-l ajuta sa isi revina au fost zadarnice, britanicul pierrind seara trecuta, la spital.

In tot acest timp, ancheta continua. Pe langa razii si retineri, despre care s-a aflat inca din ziua precedenta, mai nou se cunoaste si numele presupusului autor al atacului – Khalid Masood. Barbatul in varsta de 52 de ani, nascut in Marea Britanie sub un alt nume, a pierit la randul sau, fiind impuscat de oamenii legii, dupa ce a injunghiat un politist si a dat cu masina peste mai multi oameni. Printre acestia din urma s-au numarat si doi tineri romani aflati in vacanta la Londra, fata fiind inca in grija medicilor, starea ei fiind una delicata.

author avatar
Cristina Stefan
160 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger