AcasăNewsAtacul armat de la coaforul din zona Perla: Una dintre victime a...

Atacul armat de la coaforul din zona Perla: Una dintre victime a fost operata marti dimineata

O femeie ranita luni dupa-amiaza in urma atacului armat de la coaforul din zona Perla din Capitala a fost operata marti dimineata.

(foto: opiniatimisoarei.ro)

Este vorba de o pacienta impuscata in abdomen, careia medicii de la Spitalul de Urgenta Floreasca i-au extras, marti dimineata, un glont tras de catre autorul atacului armat de la salonul de infrumusetare unde lucra victima, potrivit RealitateaTV.

Atacatorul, agentul Gheorghe Vladan, a impuscat opt persoane, luni dupa-amiaza, aflate in incinta coaforului din zona Perla, unde lucra sotia sa, cu care era in proces de divort. In urma acestui atac armat, doua femei au murit, printre acestea si sotia atacatorului, si alte sase persoane au fost ranite. Conform procurorului de caz, Marius Iacob, este vorba de un omor comis „cel mai probabil din gelozie”.

Gheorghe Vladan a fost retinut in cursul noptii de luni spre marti. Acesta va fi supus unei expertize psihiatrice in cursul zilei de marti, la Institutul National de Medicina Legala „Mina Minovici”, conform procedurii obligatorii intr-un caz de omor. Potrivit procurorului Iacob, agentul de politie a fost testat psihologic in anii 2007 si 2011, fiind declarat apt pentru a fi conducator auto la Ministerul Administratiei si Internelor. Iacob a precizat ca Vladan detinea din octombrie 2010 un pistol Glock de 9 milimetri, achizitionat dintr-un magazin de specialitate, dupa ce primise permis de port arma.

201 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger