AcasăNewsAtacul de la coaforul Perla: Trei dintre cei sase raniti, externati ...

Atacul de la coaforul Perla: Trei dintre cei sase raniti, externati

Trei dintre cele sase persoane ranite luni dupa-amiaza, in atacul armat de la coaforul de la Perla din zona Dorobanti au fost externate din spitalele Floreasca si Elias.

Unul dintre barbatii raniti in atacul armat de la salonul de infrumusetare din zona Perla-Dorobanti si internat la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti a parasit unitatea medicala joi, in vreme ce o femeie care a fost impuscata in acelasi coafor a fost externata vineri, potrivit Mediafax. „La Spitalul de Urgenta Floreasca a fost externat joi primul pacient dintre cei trei internati, iar vineri va fi externata si una dintre femei, respectiv cea care nu a fost supusa unei interventii chirurgicale”, a declarat doctorul Bogdan Oprita, purtatorul de cuvant al unitatii sanitare.

O a treia pacienta internata la Floreasca avand rani in zona abdomenului si care a fost operata marti, ramane in continuare in spital. Starea femeii este buna.

Tot joi a parasit a fost externat si un barbat ranit in timpul atacului de la coaforul Perla care a fost internat la Spitalul Elias din Bucuresti. Este vorba de un pacient de 56 de ani, impuscat in genunchiul stang. Medicii de la aceasta unitate medicala au anuntat ca sambata sa poata pleca acasa si una dintre cele doua femei ramase internate la Elias, urmand ca cealalta pacienta sa fie externata zilele urmatoare. „Probabil la inceputul saptamanii viitoare va pleca din spital si a treia persoana, intrucat starea ei este buna”, a declarat directorul medical al Spitalului Clinic de Urgenta Elias, dr. Dana Safta.

Cele sase persoane au fost aduse la spitalele Floreasca si Elias dupa ce au fost ranite in timpul atacului de la coaforul din zona Perla-Dorobanti luni dupa-amiaza, cand un barbat inarmat a deschis focul in salonul de infrumusetare. Doua dintre victimele lui Gheorghe Vladan – sotia si o colega a acesteia- au murit. Vladan a fost arestat sub acuzatiile de omor calificat si deosebit de grav, nerespectarea regimului armelor si munitiilor, dar si premeditare a faptei.

240 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger