AcasăNewsAtacul armat de la coaforul din zona Perla: Politisti de la Sectia...

Atacul armat de la coaforul din zona Perla: Politisti de la Sectia 14, cercetati disciplinar

Mai multi politisti de la Sectia 14 din Capitala sunt cercetati disciplinar in urma atacului armat de la coaforul din zona Perla, din centrul Capitalei, pe motiv ca Florina Vladan a facut plangere impotriva sotului sau, precizand ca acesta detine arma de foc, insa nu s-a urgentat solutionarea reclamatiei, potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax.

(foto: infomm.ro)

Pe 1 martie, Florina Vladan, sotia atacatorului, ucisa de gloantele trase de Gheorghe Vladan in coaforul in care aceasta lucra, l-a reclamat pe sotul sau la Sectia 14 Politie, pentru comportament agresiv. De asemenea, inainte ca femeia sa ajunga sa depuna plangere, Vladan a fost reclamat la politie, de catre vecinii sai.  „Anterior, Gheorghe Vladan a fost reclamat de cateva ori de vecini, iar lumea l-ar fi cunoscut ca un barbat recalcitrant, ceea ce impunea o verificare mai atenta a cazului”, potrivit surselor citate.

Prim-adjunctul procurorului general al Romaniei, Marius Iacob, a sustinut ca agentul de politie Gheorghe Vladan a fost reclamat la Politie de un vecin pentru probleme de convietuire in imobil si de sotia sa, Florina, care a depus plangere in 1 martie 2012, pentru comportament agresiv. Potrivit procurorului Iacob, in 2011 au fost formulate trei plangeri impotriva politistului din partea unui vecin, in legatura cu convietuirea in cladire, o alta plangere a fost facuta in 1 martie de sotia agentului pentru comportament agresiv.

Autorul atacului armat de luni de la coaforul din zona complexului Perla din Capitala, agentul de politie Gheorghe Vladan, a fost acuzat in 2005, de amenintare, insulta si loviri sau alte violente, instantele de judecata dispunand achitarea aceastuia la fond si recurs.

Vladan se afla in proces de divort cu sotia sa, Florina, primul termen de judecata fiind stabilit pentru miercuri, 7 martie. In cursul zilei de luni, barbatul ar fi venit de mai multe ori la coafor, sotia sa cerandu-i sa o lase in pace, dupa cum au declarat angajatele unitatii. La ora 17.30, barbatul a intrat in coafor si a impuscat-o pe casiera unitatii, apoi pe sotia sa, dupa care a tras in restul oamenilor ce se aflau acolo. Doua dintre persoane au murit, iar alte sase se afla in spital.

329 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger