AcasăNewsAtacul armat de la coaforul din zona Perla: In ce stare sunt...

Atacul armat de la coaforul din zona Perla: In ce stare sunt ranitii internati la Spitalul Elias

Doua dintre persoanele ranite luni dupa-amiaza in urma atacului armat de la coaforul din zona Perla din centrul Capitalei si internate la Spitalul Elias au fost operate in cursul noptii trecute. O a treia victima este internata cu fractura de tibie. Starea celor trei pacienti este buna, toti fiind „constienti si stabili hemodinamic”, au anuntat reprezentantii acestei unitati medicale.

Doi dintre cei trei raniti adusi la Spitalul Universitar de Urgenta „Elias”, victime ale atacului armat de la coaforul Perla, din cartierul Dorobanti, au fost operati in cursul noptii. Este vorba de o femeie de 32 de ani impuscata in coapta si de un barbat impuscat in genunchi. Cea de-a treia pacienta, cu fractura de tibie, va fi reevaluata in cursul diminetii de marti in vederea stabilirii tratamentului. Stare sanatatii lor este buna, toti cei trei pacienti fiind constienti si stabili hemodinamic, informeaza reprezentantii unitatii medicale, potrivit Mediafax.

Luni seara, la Spitalul Elias au fost aduse trei victime ale agresiunii din coaforul din zona complexului Perla – o femeie de 32 de ani care a fost impuscata in coapsa dreapta ( fara ca glontul sa ramana in corpul victimei), un barbat in varsta de 56 de ani cu o plaga impuscata in genunchiul stang, (in acest caz glontul a ramas in picior, iar barbatul a fost dus direct in sala de operatii), si o alta femeie, in varsta de 40 de ani, cu plagi impuscate la ambele gambe, fara retentie de glont, cu fractura de tibie, care a fost imobilizata in aparat gipsat.

Alte trei persoane ranite in atacul armat de la Perla – doua femei si un barbat sunt internate la Spitalul Floreasca din Capitala. Toti cei sase raniti au fost victime in atacul armat al carui autor este agentul de politie Gheorghe Vladan. In urma acestui atac, sotia acestuia, dar si o alta colega a femeii, au fost ucise.

265 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger