AcasăNewsAtacatorul de la șaormeria din Capitală s-a predat. Ce au decis procurorii...

Atacatorul de la șaormeria din Capitală s-a predat. Ce au decis procurorii în privința sa

saormerieAtacatorul de la șaormeria din Capitală s-a predat. Ce au decis procurorii în privința sa

Bărbatul care este acuzat că a intrat cu o macetă într-o sharormerie din București, și l-a atacat pe un angajat, va fi cercetat penal în stare de control judiciar.

Atacatorul va fi liber, dar va trebui să se prezinte la sediul unei secții de poliție de câteva ori pe săptămână.

Atacatorul, plasat sub control judiciar

Procurorii au deschis în acest caz un dosar penal, în care investighează infracțiunile de loviri și alte violențe, amenințare și tulburarea liniștii și ordinii publice.

Deși nu este în Evidența Direcției de Cazier Judiciar, din subordinea Poliției Române, în trecut, atacatorul a mai fost implicat în fapte cu violență.

Cu toate astea, cei care îl cunosc spun că nu este o persoană violentă, și că cel mai probabil el ar fost provocat sau pus în ipostaza să se apere în fața unui atac iminent.

Vineri seara, pe numărul de urgență 112 a fost anunțat un incident violent, care a avut loc la sediul unui fast food din București. Clientul ar fi fost nemulțumit de calitatea produsului consumat, după care a intrat în conflict cu unul dintre angajați.

După aproape 18 ore de la atac, agresorul s-a predat poliției din București, mai exact el a mers la Secția 11 de Poliție, fiind însoțit de avocatul său.

author avatar
Andreea Vlad