AcasăNewsAtacatorul cu mască de la o farmacie din Bucureşti, un cunoscut sportiv....

Atacatorul cu mască de la o farmacie din Bucureşti, un cunoscut sportiv. A spart şi o casă de amanet! (VIDEO)

Atacatorul cu mască de la o farmacie din Bucureşti, un cunoscut sportiv. A spart şi o casă de amanet!

Hoţul cu cagulă care a jefuit o farmacie din București ar fi un sportiv extrem de cunoscut în România. În urma perchezițiilor, acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

Este vorba despre Radu Mihăiță, un cunoscut luptător MMA din România, conform Antena 3.

A ameninţat cu pistolul

Sportivul, cunoscut cu antecedente penale prin alte țări. Acesta ar fi amenințat-o pe angajata amanetului cu un pistol cu bile și ar fi refuzat să facă declarații în fața anchetatorilor.

Bărbatul a încercat să dea o spargere și la un amanet, în aceeași seară, dar nu a reușit să o intimideze pe angajata de acolo. Radu Mihăiță urmează să fie prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Percheziţii acasă la luptător

În urma efectuării percheziției la domiciliul sportivului, au fost ridicate mai multe bunuri de interes, iar bărbatul a fost depistat și condus la audieri.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală”, a declarat Bogdan Ghebaur, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată și tentativă la tâlhărie calificată, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

author avatar
Andrei Ștefan
883 afisari

1 COMENTARIU

  1. ” Radu Mihăiță, și este un cunoscut luptător MMA” !!! Este un prost , ciuca batailor in MMA . Cautati pe youtube sa vedeti ”luptatorul” .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger