AcasăNewsAtacata, jefuita si aproape violata. Vezi despre ce cantareata este vorba!

Atacata, jefuita si aproape violata. Vezi despre ce cantareata este vorba!

A fost atacata in stil mafiot, i-a fost pus cutitul la gat si i s-a furat geanta cu acte cu tot, desi afara nici nu se innoptase. Asta este cosmarul prin care a trecut Mirela Petrean, cantareata de muzica populara.

Mirela Petrean a fost atacata in plina strada, in Timisoara, in urma cu doua saptamani. Cantareata de muzica populara a povestit ca, desi a trecut ceva timp de la incident, inca mai este marcata de ceea ce i s-a intamplat.

“Am cosmaruri, revad mereu acele clipe, simt cutitul in gat, mi-au furat geanta cu acte cu tot, dar bine ca am scapat ca nici nu stiu ce se putea intampla”, a povestit femeia. Petrean a adaugat ca singurul regret este ca nu a reclamat incidentul la Politie si in consecinta agresorul este in acest moment in libertate.

Cantareata spune ca nu se intunecase inca afara atunci cand un barbat i-a pus cuitul la gat si a agresat-o, fugind intr-un final cu geanta ei. Mirela Petrean se indrepta, atunci cand a fost agresata, spre un concert.

author avatar
Alina Costache
1.839 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger