AcasăNewsAtacă partidul lui Dăncilă, nu şi alegătorii PSD-ului. Iohannis: N-au nicio vină

Atacă partidul lui Dăncilă, nu şi alegătorii PSD-ului. Iohannis: N-au nicio vină

Deşi a atacat şi vineri Partidul Social Democrat, comparând campania sa electorală cu cea a contracandidatei sale, căreia nu i-a rostit numele, şi susţinând că ”PSD-ul împroaşcă venin, minciuni şi fake news”, nu aceeaşi atitudine a avut preşedintele când a fost vorba despre electoratul partidului Vioricăi Dăncilă.

Spunând, vineri seara, de la Baia Mare, că -în turul doi – contează pe alegătorii USR-PLUS, despre care a spus că ”suntem de aceeaşi parte a baricadei”, la fel ca şi pe alegătorii PMP-ului şi că âşi doreşte şi voturi de la UDMR. Drept urmare, a adus vorba şi despre alegătorii PSD-ului. „PSD-ul a ajuns la putere (…) prin minciună (…) Ce vină au oamenii care au ales PSD? N-au nicio vină, pentru că şi ei, dragii mei, îşi doresc cam aceleaşi lucruri – îşi doresc o Românie modernă, o Românie prosperă, îşi doresc să nu se taie salariile şi pensiile. Şi eu îmi doresc acelaşi lucru”, a susţinut Iohannis, înainte de a adăuga o frază care a primit aplaude din sală. „Nu cred că pot să-i conving să mă voteze, chit că mi-ar plăcea”, a admis Klaus Iohannis.

author avatar
Cristina Stefan
175 afisari

5 COMENTARII

  1. @Ai bă, voi dați bani la buget ca să meargă Dăncilă și cu Iohannis în campanie electorală, ?

  2. PSDu e ales de români! Reprezinta cetateni români in politica ,parlament și guvern! Și e format din cetateni români-Veorica,Vasilica! Că așa au românii numele-românești! Nu-i pot chema pe toți românii-werner,klaus,orban,barna,wring,clothilde,helvig,siedler,etc.Cum sa -ti propui ca presedinte sa elimini un partid? format din romani și ales legal de romani la alegeri? El nu vede ca este ilegal ce spune la tv?

    • Dar noi ne propunem sa-l ”eliminam”, pe vecie, sa nu mai imputa aerul planetei cu respiratia-i pestilentiala !!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger