AcasăNewsAtac socant pe o strada din China: Cel putin trei morti (VIDEO)

Atac socant pe o strada din China: Cel putin trei morti (VIDEO)

Politia chineza investigheaza un caz socant, care a sadit panica in randul martorilor unui atac stradal deosebit de violent, caruia i-au cazut victime cel putin trei persoane.

Mai multi indivizi inarmati cu cutite au atacat, din senin, alte cateva persoane, in plina strada, vineri dimineata. S-a intamplat pe un bulevard din sudul provinciei Hunan. Cel putin gtrei oameni au murit in urma acestei agresiuni ale carei cauze sunt, inca, invaluite in mister.

Pentru cele trei victime, medicii nu au mai putut face nimic, incercarile de a le salva fiind, din nefericire, sortite esecului. Politia a intervenit in zona. In timp ce se incerca prinderea atacatorilor, oamenii legii ar fi fost nevoiti sa faca uz de armamentul din dotare. Potrivit BBC, unul dintre suspecti a fost impuscat. Imaginile date publicitatii de presa locala, la scurt timp dupa producerea atacului sunt socante, surprinzand cadre cu victimele fara suflare, intinse pe caldaram, inainte de a fi preluate si duse la medicina legala.

Cazul este in atentia politiei. Autoritatile locale par sa excluda varianta unui atac de natura terorista, si merg pe ipoteza unui conflict spontan. Ipotezele urmeaza sa fie analizate de catre specialisti si, analizandu-se probele, dar si pe baza declaratiilor martorilor, urmand sa se stabileasca motivele ce au dus la producerea dramei.

[youtube]5EGawr67sHw[/youtube]

Sursa foto: captura youtube

author avatar
Cristina Stefan
234 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger