AcasăNewsAtac socant, cu 19 morti, in Japonia (VIDEO)

Atac socant, cu 19 morti, in Japonia (VIDEO)

In contextul unui adevarat val de atacuri sangeroase care s-au produs in ultimele saptamani in mai multe state europene, aflam ca si in Tara Soarelui Rasare, considerata a fi una dintre cele mai linistite din lume, din acest punct de vedere, un astfel de gest a curmat vietile a 19 persoane nevinovate.

Se poate vorbi despre un adevarat masacru, are a lovit un centru destinat ingrijirii persoanelor cu probleme mintale din orasul japonez Sagamihara. Conform presei locale, citate de BBC, suspectul- un tanar de pana in 30 de ani, ar fi intrat in incinta pe un geam, la lasarea intunericului. Si, pana sa il poata opri cineva – atat din randul angajatilor, cat si ai oamenilor legii, alertati sa intervina de urgenta, a semanat groaza in jur, ucigand – cu un cutit- 19 oameni si ranind alte peste 20 de persoane.

Victimele sunt atat femei, cat si barbati, deopotriva tineri cu varste in jurul a 20 de ani, cat si persoane adulte, inclusiv de varsta a treia. Din cate se pare, nici atacatorul nu ar fi strain de locul respectiv, in sensul ca se pare ca ar fi lucrat la un moment dat in acel centru.

Politia urmeaza sa stabileasca exact cum anume si mai ales ce motive a avut atacatorul pentru a alege sa curme vietile atator persoane.

[youtube]6z-DViH6CQo[/youtube]

sursa foto: captura youtube

author avatar
Cristina Stefan
180 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger