AcasăNewsAtac produs in incinta unui centru comercial american - mai multi raniti

Atac produs in incinta unui centru comercial american – mai multi raniti

Un nou incident produs intr-un mall de dincolo de Ocean a trimis nu mai putin de opt oameni pe mana medicilor. Barbatul banuit a fi fost autorul atacului a fost impuscat mortal.

Totul s-a intamplat sambata seara tarziu, intr-un centru comercial din Minnesota. Se pare ca a fost vorba despre un atac produs in mai multe perimetre ale mall-ului respectiv, inclusiv in magazine, din cate anunta presa americana. Pana sa ajunga sa fie oprit, opt oameni care s-au nimerit in calea individului inarmat cu o arma alba au fost raniti si, drept urmare, au ajuns direct la spital, pe mana medicilor.

Conform CNN, presupusul atacator – un individ imbracat intr-o uniforma apartinand unei firme private de paza- a fost impuscat mortal. Oamenii legii ancheteaza incidentul, luand in calcul si marturiile unor martori care – potrivit aceleiasi surse- au sustinut ca suspectul ar fi mentionat numele lui „Allah”, in timpul atac. Momentan nu e clar daca suspectul lucra in mall-ul respectiv sau cum ajunsese sa poarte acea uniforma.

sursa foto: captura CNN

65 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger