AcasăNewsAtac oribil în centrul Bucureştiului: patronul de la Nuba, înjunghiat de un...

Atac oribil în centrul Bucureştiului: patronul de la Nuba, înjunghiat de un client în faţa cafenelei! (VIDEO)

Atac oribil în centrul Bucureştiului: patronul de la Nuba, înjunghiat de un client în faţa cafenelei!

Unul dintre patronii restaurantului Nuba din București a fost înjunghiat, joi, de un client. Atacatorul a fugit de la locul faptei și este căutat de polițiști.

Acel client s-a ridicat de la masa și l-a înjunghiat în zona fesieră pe Jean Sasu, unul dintre patronii restaurantului Nuba.

Poliţia îl caută pe agresor

Jean Sasu, patron al clubului Nuba, a fost înjunghiat, joi, în faţa localului din Dorobanţi, Bucureşti.

Victima este în continuare la spital şi, probabil, va rămâne internat cel puţin pe parcursul zilei de astăzi. Atacul a avut loc într-o zonă exclusivistă a Capitalei, în zona Dorobanţi, în faţa unei cafenele.

Practic, agresorul s-a aşezat la masă şi, spun reprezentanţii clubului Nuba, şi-a aşteptat victima preţ de mai bine de o oră, o oră şi jumătate. A consumat aici băuturi alcoolice, l-a aşteptat pe unul dintre patroni să iasă pe uşă„, conform celor de la Antena 1.

A fost un atac premeditat

Din primele informații, atacatorul ar fi filat zona în ultimele două zile.

„Bărbatul s-a întors cu spatele, a vrut să-şi continue drumul, iar în acel moment agresorul s-a ridicat de la masă, a scos un briceag din buzinar şi l-a înjunghiat în zona piciorului, după care a rupt-o la fugă printre case, spre un parc din apropiere. Poliţiştii îl caută şi în momentul de faţă”, a mai precizat Antena 1.

author avatar
Andrei Ștefan
1.124 afisari

13 COMENTARII

  1. Vezi garoiule ce se întâmplă când provoci și înjuri ca un cretin pe toată lunea ,ești luat la pu la nonstop ,vb și tu frumos și nimeni nu are treaba cu tine

  2. Vând mixer din 2014, motor puternic, 3 trepte. Se încinge puțin dacă îl folosești mai mult de 10 minute pe treapta 2-3, dar în rest e super functional.
    110 lei vreau pe el.
    Rog seriozitate.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger