AcasăNewsAtac mafiot în centrul Capitalei! Patron de restaurante, bătut măr / Cine...

Atac mafiot în centrul Capitalei! Patron de restaurante, bătut măr / Cine sunt indivizii care l-au atacat cu ciocanul, pistoale și cuțite

patronAtac mafiot în centrul Capitalei! Patron de restaurante, bătut măr / Cine sunt indivizii care l-au atacat cu ciocanul, pistoale și cuțite / foto: realitatea.net

Patronul restaurantelor El Torito și Banjo Jack a fost bătut măr într-unul dintre restaurantele sale de lângă Foișorul de Foc. Acesta a fost atacat cu un ciocan, cu un pistol și cuțite.

Atacatorii ar fi de naționalitate străină. Mai mulți motocicliști ar fi ajuns pe o stradă aproape de Foișorul de foc și ar fi aruncat un ciocan, apoi au scos o armă cu bile de cauciuc, după care au folosit cuțite.

Bărbatul, atacat de 15 motocicliști

Unul dintre martori spune că au fost 15 motocicliști care aveau veste Hells Angels, scrie realitatea.net.

Afaceristul a luat-o la fugă, însă a fost ajuns de motocicliști pe strada Iancu Capitanu, unde a fost lovit cu pumnii, picioarele și ulterior cu un corp contondent și tăiat la nivelul gambei piciorului drept.

La fața locului s-au prezentat două echipaje SMURD care i-au acordat primele îngrijiri medicale, el fiind ulterior transportat la Spitalul Sf. Pantelimon.

„La Sectia 8 Politie, ora 20.21 a fost sesizata prin 112, ca in str Iancu Capitanu, nr.30 are loc o agresiune. La fata locului s a deplasat un echipaj de politie care a luat legatura cu numitul Furtuna Ocatavian care a sesizat ca in urma cu 10 min se afla pe terasa rest La Negra din str.Traian, nr 238, impreuna cu inca 3 pers, moment in care in fata acestuia s a oprit un grup de 12 motociclisti ce purtau veste de culoare neagra inscriptionate HELLS ANGELS, care au inceput sa i loveasca pe doi dintre ei, fiind lovit cu pumnii, picioarele. La fata locului s au prezentat doua echipaje SMURD care au acordat primele ingrijiri medicale numitilor Furtuna Octavian si Cozma Costel, ulterior a fost luata masura transportarii la spitalul Sf Pantelimon”, conform poliției.

Atacul aduce aminte de cel produs la Nuba, în luna aprilie, când patronul localului a fost înjunghiat de un cetățean albanez.

author avatar
Andreea Vlad
1.445 afisari

3 COMENTARII

  1. Omul, o fi fost TOTAL nevinovat… l-or fi confundat…si precis e neaos de-al nostru…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger