AcasăNewsAtac la sediul Youtube. Ce s-a anuntat despre suspecta (VIDEO)

Atac la sediul Youtube. Ce s-a anuntat despre suspecta (VIDEO)

A fost panica la sediul Youtube din San Bruno, California. S-au auzit impuscaturi, iar oamenii aflati in campusul respectiv s-au speriat. Ulterior s-a aflat ca suspecta in cazul de fata este o femeie.

Cele mai recente informatii facute publice de politia locala indica faptul ca patru persoane au ajuns la spital, trei dintre acestea cu leziuni provocate de o arma.

O femeie- presupus a fi autoarea atacului- a fost gasita decedata, chiar la locul agresiunii. Oamenii legii banuiesc faptul ca aceasta si-a luat viata, mai exact ca s-ar fi impuscat. Din cate rezulta din comunicatul politiei din San Bruno, femeia gasita fara suflare a fost identificata drept Nasim Najafi Aghdam. Avea 39 de ani si locuia in San Diego.

sursa foto: twitter.com/sanbrunopolice

Inca nu au fost lamurite motivele care au stat in spatele acestui atac, insa o ancheta este in plina desfasurare. Desi s-a speculat o alta varianta, Politia din San Bruno transmite ca –pana la momentul la care s-a facut cea mai recenta informare publica – „nu sunt dovezi ca atacatoarea cunostea victimele atacului sau ca ar fi fost persoane vizate in mod special”.

[youtube]zHHI5V1Xhm8[/youtube]

[youtube]v=S0fLtwl2s4w[/youtube]

sursa foto: captura youtube/ABC 7 News

97 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger