AcasăNewsATAC. L-a desființat pe Klaus Iohannis. Președintele, acuzat că a blestemat România!

ATAC. L-a desființat pe Klaus Iohannis. Președintele, acuzat că a blestemat România!

Atac fără precedent la adresa președintelui României. Klaus Iohannis este acuzat de unul dintre cele mai importante personaje din țară.

IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, lansează un atac virulent la adresa lui Iohannis, pe care îl acuză că aruncă „un soi de blestem” asupra poporului român! Pornirea înaltului prelat al Bisericii Ortodoxe Române are legătură cu îndemnul președintelui, care le-a cerut cetățenilor să stea acasă de Paște.

În direct la România TV, IPS Teodosie a declarat că vorbele lui Klaus Iohannis sunt periculoase fiindcă au creat „panică între credincioși, după o bucurie atât de mare că se aduce Sfânta Lumină”.

„Toţi au crezut că un protocol între Patriarhie şi MAI are o valoare de lege. Creştinii se simt neglijaţi şi părăsiţi. A mai fost o pandemie în secolul al XIX-lea, iar la o săptămână de la Înviere nu a mai fost niciun mort. Creştinii aşa văd, ca pe un atac! A încetat ciuma când s-au scos moaştele Sfântului Dimitrie”, a precizat arhiepiscopul Tomisului.

Mai mult, IPS Teodosie i-a arătat lui Klaus Iohannis că nu are nimic din sângele german al regilor României, care au condus țara guvernând și după dogmele creștin-ortodoxe.

„Eu cred că se va petrece – şi acea exprimare că este ca un soi de blestem. Să nu se mai facă astfel de afirmaţii. De la vârful ţării s-a spus aşa ceva. Noi, de acolo, aşteptăm ocrotire. Toţi regii României au simţit ortodox. Ei au luptat să nu jignească ortodoxia. Domnul Vela e un om de credinţă. Domnul ministru nu a făcut de capul lui acel protocol, a vorbit cu premierul şi cu preşedintele! Noi nu ne-am gândit decât la ordine, nu la dezordine. Creştinii care vor Sfânta Lumină ştiu de ordine”, a răbufnit IPS Teodosie, una dintre cele mai puternice voci din BOR.

 

1.579 afisari

7 COMENTARII

  1. Nu-l mai dați exemplu pe arhiepiscopul Tomisului, a avut probleme cu legea, continua sa împărtășească cu aceeași lingurița , pot fi contactate foarte multe boli, acest om al bisericii nu este un om de cultura. Acum când se știu atâtea despre microbi, viruși, ciuperci dumnealui folosește aceeași lingurița, sunt curioasa dacă el după ce împărtășeste n credincioși cu aceeași lingurița folosită asi împărtășeste propria ființa. Restul este propaganda , in sânul bisericii sunt mulți veniți, “putini chemați”.

    • Gjkl esti dus cu capul trateaza te nu vezi ce face nazistul cu sparangheliada ??? El poate trimite buluc oameni ca asa ii cere Germania ??? Aeroporturile 5 la numsr sunt pline autocarele cara la gramada sclaveti pentru nemti . Ei nu au pandemie ?nu se supun acelorasi legi ?? Numai noi cei tampiti care stam in casa ??? Nemernicule !

      • Sunt un nemernic dus cu capul , imi place sa fac matanii evlavioase cu fruntea la buric infractorului Teodosie , imi da coliva si cozonac .

      • Care Nazist ?? , Numai cu diversiuni se umbla… de parca noi poporul am fi Oligofreni….
        Acei oameni au plecat la munca cinstita si relativ bine platita (2-3miiEuro/luna ) Nu i-a luat nimeni cu forta. Mai introduc bani din afara in Economia romaneasca, sa insanatosasca o economie bolnava pusa pe consumism (??? ) intretinuta de cei 1,2 milioane care „lucreaza” in Sistemul de stat angajati de PCR ( Pile , relatii, Cunstiinte ) de PDSR. Vorba lui nea Nelu ( Capitalism de cumetrie ) .
        Plus alte firme private care ale celor de mai sus , iesiti la pensie ( Pensie speciala desigur ) si care care au afaceri serioase cu Statul Roman….( firme de paza, bodiguarzi…)

        Se intregeste astfel tabloul complet al dezastrului actual di economia romaneasca.

    • Dar când străbunii se împărtășeau cu aceeași linguriță nu se imbolnavea nici unul. Stimată doamnă acea linguriță este din argint dacă cumva nu știai. Dumnezeu un iubirea lui pentru noi păcătoșii are grijă de toți indiferent de confesiune. Dumnezeu n-ar face rău enoriașilor. Dacă îți este frică mergi mătăluță cu lingurița matale de unică folosință și impartaseste-te cu ea. Cred că și când te închini în fața icoanelor, înainte de a săruta icoana scoți sticluța cu dezinfectant dai pe ea și apoi îți arăți smerenia. Personal nu mi-e frică și nu-l supăr pe Dumnezeu cu fițe de 2 bani.

      • Dumnezeu trebuie sa ne dea minte si sa nu incalcam legile dupa care a creat Cerul si Pamintul . Nu putem sa incalcam regulile acestea pentru ca altfel s-ar nega intreaga Creatie a Lui. Lingurita chiar daca este de Ag. Nu poate sa distruga instantaneu Virusurile , Dacteriile ….

  2. el demult tot arunca de toate peste poporul roman dar va ajunge si la cap de kinie adica la rasplata ca asta o sa vina pt toti chiar si pt stapanii lui!!!!!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger