AcasăNewsAtac in stil MAFIOT la Botosani: Masina unui ofiter DNA, INCENDIATA!

Atac in stil MAFIOT la Botosani: Masina unui ofiter DNA, INCENDIATA!

Masina unui ofiter de politie judiciara de la Directia Nationala Anticoruptie de la Botosani a luat foc, luni noaptea, autoturismul arzand aproape in intregime. Sunt martori care sustin ca au vazut pe cineva aruncand cu un obiect necunoscut in autovehicul, dupa care ar fi fugit.

Masina ii apartinea lui Ioan Cristinel Calistru si era parcata in fata unui cabinet veterinar. Calistru ii imprumutase automobilul unui prieten pentru cateva zile. Focul a fost observat de catre vecini, care au alertat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, insa pompierii nu au mai avut ce sa salveze, deoarece masina era in totalitate cuprinsa de flacari, de la motor si pana la portbagaj. Focul a fost atat de puternic incat anvelopele din fata s-au topit si automobilul a ramas pe jante, producand de altfel mai multe pocnituri si mici explozii care au alertat locatarii din zona, scrie botosaneanul.ro.

„A plecat la Bucuresti si mi-a lasat masina. Am fost si am spalat-o la Premier, doar cosmetica interioara, si am parcat-o aici. De la Premier si pana aici nu mi s-a parut ca ar avea probleme pe partea electrica”, a afirmat prietenul ofiterului.

Politia a demarat o ancheta, insa vecinii sunt convinsi ca la mijloc a fost o mana criminala, unul dintre ei sustinand chiar ca a vazut un barbat cum a aruncat cu ceva in masina, dupa care a fugit printre blocuri.

Foto: romaniatv.net

author avatar
Alina Costache
309 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger