AcasăNewsAtac în stil mafiot în Iași. Bărbat împuşcat pe stradă dintr-o mașină

Atac în stil mafiot în Iași. Bărbat împuşcat pe stradă dintr-o mașină

pistol

Un incident extrem de grav a avut lor miercuri seara, pe o stradă din cartierul ieșean Alexandru cel Bun.

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost împuşcat în gât dintr-o maşină de către o persoană pe care o cunoștea. Bărbatul a fost transportat la spital cu o mașină personală.

Bărbatul a fost împușcat de un cunoscut

„Bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost identificat de polițiști, fiind căutat. Din verificările efectuate rezultă faptul că cei doi se cunoșteau”, informează IJP Iași.

Glonțul i-a perforat un plămân, au constatat medicii. După ce a primit îngrijiri la urgențe, a fost internat la chirurgie. Potrivit declarațiilor victimei, incidentul a avut loc în timp ce se afla în fața blocului.

Conform dr. Diana Cimpoeșu, medic șef UPU Spitalul „Sfântul Spiridon” Iași, bărbatul a fost împuşcat în gât, dintr-o maşină.

Atacatorul riscă 10 ani de închisoare

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.

Individul a fost căutat seara trecută și dus la audieri de polițiști. Este cercetat acum pentru tentativă de omor. Dacă va fi găsit vinovat, riscă până la zece de ani de închisoare.

Autorul nu este străin de problemele cu legea, fiind anchetat şi pentru alte fapte de natură penală, scrie bzi.ro.

author avatar
Andreea Vlad
521 afisari

2 COMENTARII

  1. Hotărâți-vă, a fost împușcat în gât sau plămânii?…în al doilea rând, teroristul era român, moldovean, ukrainian sau milițian…
    De unde avea arma?…

  2. PÂNĀ la ZECE ani?!?! Ce pedepse sunt astea, bā, nenorocitilor. Pāi, si voi, (fārāde)legiuitorii, sunteti la fel de kryminali!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger