AcasăNewsAtac ”în echipă” din direcția lui Clotilde Armand la adresa Digi24: ”A...

Atac ”în echipă” din direcția lui Clotilde Armand la adresa Digi24: ”A fost execuție mediatică în direct”

Atac ”în echipă” din direcția lui Clotilde Armand la adresa Digi24: ”A fost execuție mediatică în direct”

Atât edilul Clotilde Armand, cât și un om important din echipa sa, dat fiind faptul că se ocupă de comunicarea la nivelul Primăriei sectorului 1, au pus tunirile pe postul Digi24.

Primul a fost Ionel Stoica, nimeni altul decât coordonatul serviciului de presă al Primăriei Sectorului 1. Care a ieșit cu acuzații dura la adresa postului TV, după o știre difuzată de Digi24.

”Hai că a ieșit la atac și Digi 24, această Antena 3 în devenire, în disprețul normelor europene care spun că rețelele de cabluri aeriene, indiferent că sunt de TV, telefonie sau Internet, trebuie sa coboare in subteran. Nu, nu au cerut niciun punct de vedere de la Primăria Sectorului 1, a fost execuție mediatică în direct, au învățat de la cei mai buni. Nu știu ce interese are Cosmin Prelipceanu, dar sigur știu ce hram poartă Zoltan Teszari. Și un detaliu important, fostul șef al departamentului digital din cadrul Digi, Gheorghe Dinu, este consilier local PNL la Sectorul 1”, a scris Stoica pe pagina sa de Facebook, lângă următoarea o captură video:

foto: Ionel Stoica/Facebook

Armand: Nu dați crezare acestei inepții

Pe același subiect a reacționat și Clotilde Armand. ”Circulă o știre falsă (în regim de breaking news la o televiziune „respectabilă”) cum că eu v-aș lăsa fără internet. Oameni buni, vă rog mult să nu dați crezare acestei inepții.

PS. Să nu credeți că respectivul jurnalist a solicitat un punct de vedere al primăriei. Doamne ferește să facă asta. În fine, legea e lege pentru toată lumea iar cablurile trebuie să fie în subteran. Nu pe stâlpi. Continuăm.”, a scris primărița Armand, pe aceeași rețea de socializare.

author avatar
Andrei Coman