AcasăNewsAtac fara precedent al lui Helmuth Duckadam: "Gigi Becali este o victima...

Atac fara precedent al lui Helmuth Duckadam: „Gigi Becali este o victima a justitiei”

(foto: sptfm.ro)

Gandindu-se ca incarcerarea lui Gigi Becali ar putea afecta situatia Stelei pe termen mediu sau lung, Helmuth Duckadam, fostul mare portar, a pornit un atac fara precedent la adresa justitiei din Romania.

(foto: sptfm.ro)

Duckadam a precizat ca nu intelege de ce multi dintre cei implicati direct sau indirect se tem sa comenteze decizia prin Gigi Becali a fost condamnat la inchisoare cu executare.

„Toti cei care sunt intrebati de cazul domnului Becali raspund ‘nu comentez decizia instantei’. Eu vreau sa o comentez! Mi se pare o decizie profund nedreapta si lipsita de orice bun-simt” a declarat Duckadam, pentru editia tiparita a cotidianului Gazeta Sporturilor.

Gigi Becali este incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba

De asemenea, fostul mare portar sustine ca „Gigi Becali este o victima a justitiei. Am mai spus-o si o repet: Gigi Becali este un detinut politic”. Duckadam este de parere ca greseala justitiei poate fi reparata printr-o gratiere si ca „in cazul domnului Becali mai important ar fi sa i se respecte drepturile minime ale omului si sa se termine cu aceasta umilinta la care este supus”.

Incarcerat de aproape un an, in dosarul schimbului de terenuri cu MApN-ul, Gigi Becali ar mai avea circa doi ani si jumatate de stat dupa gratii, in cazul in care nu obtine o eliberare mai rapida, dintr-un motiv sau altul.

author avatar
Cristi Ionita
325 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger