AcasăNewsAtac dur la adresa lui Iohannis: "Trebuie sa trecem la treaba"

Atac dur la adresa lui Iohannis: „Trebuie sa trecem la treaba”

Creste numarul vocilor care il acuza pe Klaus Iohannis ca nu face nimic concret pentru tara, iar politologul Alina Mungiu Pippidi este una dintre persoanele care a inceput sa-l urecheasca pe presedintele tarii.

Intr-un articol publicat pe romaniacurata.ro, Alina Mungiu Pippidi sustine ca „presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, trebuie sa plateasca ceva din marele credit care i s-a dat, iar tacerea nu e o forma de plata”.

De asemenea, Alina Mungiu Pippidi spune ca „e bine ca presedintele nu-si da cu parerea despre justitie si anchete, ca nu face mahala si ca nu da lovituri de stat, cum il indeamna unii iresponsabili, dar trebuie sa trecem la treaba. Sunt multe lucruri de facut in tara asta si nu mai avem timp de asteptat”.

Solutia propusa de politolog este ca „primul om al statului sa treaca la treaba. Sa discute public care sunt variantele pentru ca Romania si romanii sa mearga pe un drum ascendent. Consensul constitutional este principala sarcina a presedintelui. Se construieste prin dezbatere, care la ora asta lipseste cu desavarsire la noi”.

author avatar
Cristi Ionita
308 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger