AcasăNewsAtac dur in instanta. Gigi Becali si-a tras avocat cu nume!

Atac dur in instanta. Gigi Becali si-a tras avocat cu nume!

Incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba, Gigi Becali, patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti, vrea cu orice pret sa iasa din inchisoare inainte de termen.

Afaceristul a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare si din motivul in care a fost incarcerat a pornit un adevarat razboi pentru eliberare.

Ultima lovitura data de Becali este inregimentarea unui avocat cu nume, respectiv Sofica Dumitrascu, fost judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Conform Romania TV, Sofica Dumitrascu a facut parte din completul de judecata ce i-a condamnat la inchisoare pe Adrian Nastase si Relu Fenechiu, dar a pus si umarul la eliberarea lui Omar Hayssam, afaceristul sirian care a profitat de ocazia si a fugit din tara noastra.

Sofica Dumitrascu a precizat ca nu este interesata de starea materiala a clientului si ca a acceptat sa-l reprezinte pe Gigi Becali pentru ca cei doi sunt rude, iar avocata este extrem de interesata de situatia existentiala a lui Becali.

Sofica Dumitrascu sustine ca Gigi Becali isi mentine decizia de a da in judecata conducerea Penitenciarului Poarta Alba pentru ca reprezentantii institutiei i-au acordat mai putine zile de permisie decat este prevazut de lege.

author avatar
Cristi Ionita
343 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger