AcasăNewsATAC DUR: "Gigi Becali, o sa te toc marunt, sa ma tii...

ATAC DUR: „Gigi Becali, o sa te toc marunt, sa ma tii minte, nenorocitule”!

Radu Banciu a lansat un atac dur la adresa lui Gigi Becali, amenintandu-l ca nu-i va da pace pana cand nu-l va vedea cerandu-si in genunchi iertare.

Atacul omului de televiziune a venit ca o reactia la comunicatul prezentat de MM Stoica, din partea latifundiarului, in care Becali anunta ca a iesit definitiv din viata publica, solicitand jurnalistilor sa nu-i mai urmareasca familia.

„Gigi a  dat un comunicat la gura puscariei si i l-a dat lui Meme. Doi chiori s-au intalnit si unul ii dicta celuilalt. Zici ca e scrisoarea lui Vanghelie catre Oana Mizil. Gigi nu se poate sa te lasam in pace. Nu o sa te uit pana o sa ajungem amandoi pe lumea cealalta. Nu te iert nici pe tine și nici pe familia ta. Nu te putem ierta pentru ca e si ea trecuta la dosarel. Niciodata, cat oi trai, de la noi nu o sa ai liniste, decat daca o sa vii in genunchi si o sa-ti ceri scuze. Pentru toti cei pe care i-ai umilit, i-ai jignit. Acum esti la mana noastra”, a spus Banciu in emisiunea „Lumea lui Banciu”, de pe B1 TV.

Totodata, jurnalistul i-a mai transmis lui Becali: „Cand o sa avem noi chef o sa vorbim despre tine si o sa te tocam marunt toata ziua, sa ma tii minte toata viata ta, nenorocitule. Cu mine nu-ti merge baiatule, o sa te toc si o sa te fac zdrente, cat de jos o sa fii”.

author avatar
Alina Costache
1.321 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger