AcasăNewsAtac dur, direct din inchisoare: "O rezolv eu pe ea"!

Atac dur, direct din inchisoare: „O rezolv eu pe ea”!

Giovanni Becali este nemultumit ca Anamaria Prodan vrea sa-i fure fotbalistii

Condamnat la inchisoare cu executare in Dosarul Transferurilor, Ioan Becali a fost incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba si si-a pierdut dreptul de a fi impresar in fotbal.

Giovanni Becali este nemultumit ca Anamaria Prodan vrea sa-i fure fotbalistii

De situatie a incercat sa profite Anamaria Prodan, sotia lui Laurentiu Reghecampf, care a incercat sa obtina semnatura mai multor fotbalisti care apartineau firmei fratilor Ioan si Victor Becali. Printre jucatorii vizati a fost Dorin Rotariu, perla lui Dinamo.

Ioan Becali si-a pierdut cumpatul cand a auzit ca Rotariu a semnat cu Anamaria Prodan si a precizat ca va avea grija ca Anamaria Prodan sa plateasca pentru tupeul afisat.

Anamaria Prodan a devenit cel mai important impresar roman, in absenta fratilor Becali

Conform cancan.ro, Ioan Becali a anuntat ca „ce a facut Anamaria Prodan e urat. Daca sunt incarcerat nu inseamna ca sunt mort. Daca Anamaria continua sa ne fure fotbalistii, vom reactiona”.

Interesant este ca Ioan Becali si-a schimbat deja discursul fata de sotia lui Laurentiu Reghecampf, antrenorul campioanei Steaua Bucuresti. Daca pana acum manifesta un oarecare respect fata de Anamaria Prodan, Ioan Becali a anuntat acum ca „o rezolv eu pe ea, o voi pune cu botul pe labe”.

author avatar
Cristi Ionita
730 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger