AcasăNewsAtac dur al lui Dan Voiculescu: "Liderii judeteni sa nu uite ca...

Atac dur al lui Dan Voiculescu: „Liderii judeteni sa nu uite ca daca vor sa se transfere, isi pierd automat functiile”

Decizia lui Daniel Constantin, care vrea ca Partidul Conservator sa fuzioneze cu Partidul Liberal Reformator, l-a lasat perplex pe Dan Voiculescu, fondatorul PC-ului.

Desi aflat dupa gratii, fiind condamnat la 10 ani de inchisoare in dosarul ICA, Dan Voiculescu a trimis o scrisoare deschisa prin intermediul careia a precizat ca „am aflat cu stupefactie ca Daniel Constantin vrea sa fuzioneze Partidul Conservator cu un alt partid”.

Imediat dupa aceea, insa, Dan Voiculescu a iesit direct la atac. Conform stiripesurse.ro, fostul lider al PC-ului le-a recomandat celor care sunt impotriva colaborarii cu PLR sa „faca la Camera Deputatilor si la Senat o grupare conservatoare, daca numarul nu le permite sa faca un grup parlamentar”.

Celor care vor sa-l urmeze pe Daniel Constantin in demers, Dan Voiculescu le-a transmis „succes in viata politica” si le-a reamintit ca „liderii judeteni care vor sa se transfere la un nou partid isi pierd automat functiile, urmand a se organiza alegeri locale”.

Nu in ultimul rand, Dan Voiculescu a precizat ca „Partidul Conservator va creste constant in Parlament in 2015 si 2016. La alegerile locale si parlamentare din 2016, Partidul Conservator va participa intr-o alianta electorala si va castiga un numar important de primari si un numar de parlamentari care sa-i permita formarea de grupuri parlamentare conservatoare la Camera Deputatilor si Senat. In cazul in care vi se impune fuziunea, va propun sa se organizeze Congresul pentru alegerea unei noi conduceri a Partidului Conservator”.

author avatar
Cristi Ionita
292 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger