AcasăNewsAtac dur al lui Corneliu Vadim Tudor: "Tandermul sangeros Kovesi-Coldea, la parnaie!"

Atac dur al lui Corneliu Vadim Tudor: „Tandermul sangeros Kovesi-Coldea, la parnaie!”

Cunoscut pentru abilitatea de a spune lucrurilor pe nume, liderul PRM Corneliu Vadim Tudor a iesit la atac, dupa retinerea deputatului PMP Elena Udrea.

Corneliu Vadim Tudor sustine, printre altele, ca a facut numeroase plangeri in legatura cu „Gala Bute” si cu banii rulati pe marginea evenimentului respectiv, dar sustine ca toate plangerile sale au fost aruncate la cosul de gunoi de Laura Codruta Kovesi, sefa Directiei Nationale Anticoruptie.

Liderul PRM sustine ca Laura Codruta Kovesi a ales sa arunce la gunoi plangerile respective „pentru ca stia una din sursele acestor bani negri, respectiv tandemul Dorin Cocos – Florian Coldea”.

Vadim Tudor anunta ca „doar o parte dintre protagonisti au ajuns la inchisoare, iar ceilalti sunt calare pe situatie, taie si spanzura”. Liderul PRM este de parere ca „si cei care sunt acum calare pe situatie vor ajunge dupa gratii, pentru ca totul se plateste”.

Nu in ultimul rand, Vadim Tudor este de parere ca si Laura Codruta Kovesi sau Florian Coldea, seful interimar al Serviciului Roman de Informatii, vor ajunge dupa gratii.

Liderul PRM anunta ca „toti acesti oameni sunt prigoniti din pricina lui Traian Basescu. El e tartorul suprem. Fara el, Dorin Cocos ramanea un fost fotbalist al echipei Autobuzul, care avea o prapadita de Dacie Break, iar Elena Udrea nu s-ar fi ridicat niciodata la statutul politic si social la care a ajuns”.

La finalul unui mesaj postat pe un celebru site de socializare, Vadim Tudor sustine ca „Laura Codruta Kovesi si magistratii ei erau santajati de Traian Basescu cu dosare, dar intre timp au decis sa intoarca armele impotriva fostului patron care i-a facut oameni. Sunt sigur ca, daca ar putea, l-as sfasia si pe Basescu. Deocamdata nu le dau voie stapanii americani. Dar maine?”.

author avatar
Cristi Ionita
1.732 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger