AcasăNewsAtac dur al liberarilor: "Ponta si Tsipras sunt iresponsabilii Europei"

Atac dur al liberarilor: „Ponta si Tsipras sunt iresponsabilii Europei”

In incercarea lor de a-l pune in dificultate pe premierul Victor Ponta, membrii Partidului National Liberal, prin vocea deputatului Gheorghe Ialomitianu, l-au atacat din nou pe acesta, joi.

In lumina ultimelor evenimente petrecute atat pe scena politica interna, cat si pe cea internationala, opinia liberarilor este una cat se poate de clara: „Victor Ponta se poate bate fara probleme cu Alexis Tsipras pentru premiul de cel mai iresponsabil premier al Europei”.

Liberalii sustin ca „a devenit deranjant modul in care Victor Ponta, fie de la Guvern, fie de pe Facebook sau din strainatate minte ca economia creste sanatos si se lauda ca are excedent bugetar, desi incasarile bugetare realizate sunt mai mici cu peste trei miliarde fata de cele programate prin Legea bugetului”.

De asemenea, liberalii considera ca „Victor Ponta ar trebui sa stie ca manipularea cifrelor nu tine nici de foame si nici nu conduce la o crestere economica sanatoasa. Mai mult, minciuna nu-i pacaleste nici pe investitori, nici pe finantatori, ci furatul propriei caciuli poate sa-l aduca pe acelasi prag cu Alexis Tsipras”.

Liberalii il acuza pe premierul Victor Ponta ca „a obtinut un deficit bugetar pe seama sacrificarii constante a investitiilor publice si a incompetentei vadite in atragerea fondurilor europene nerambursabile”.

O alta concluzie trasa de liberali este cat se poate de clara: „Cat de iresponsabil trebuie sa fii sa nu-ti doresti la buget bani gratuiti?”.

author avatar
Cristi Ionita
128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger