AcasăNewsAtac dur al Elenei Udrea

Atac dur al Elenei Udrea

Arestata preventiva in dosarul „Gala Bute”, in care este acuzata de comiterea mai multor infractiuni, Elena Udrea da o noua lovitura pe un celebru site de socializare.

Prin intermediul echipei sale de comunicare, Elena Udrea ii ataca dur pe „lustragii de statui”, dar si pe „logicienii care o tot tin gaia-matu cu protectia oferita de Traian Basescu apropiatilor sai”.

Iata mesajul integral transmis de Elena Udrea prin intermediul echipei sale de comunicare:

„Fractura de logica a lustragiilor de statui! Se aude tot mai des si asurzitor intrebarea: „de ce apropiatii lui Traian Basescu nu au fost anchetati in timpul mandatului acestuia de Presedinte?” Raspunsul dat de diversii parerologi este ca apropiatii au fost protejati de fostul sef al statului. Si aici se opreste rationamentul. Daca lucrurile stau intr-adevar asa, inseamna ca aceiasi procurori de astazi au raspuns, in trecut, la comenzi politice. Ceea ce ne face sa ne gandim ca dau curs si astazi tot unor comenzi. Pe logica asta, se poate specula in doua directii: 1) Procurorii asigura protectie noii Puteri politice, asa cum ar fi facut si cu cea trecuta. 2) Procurorii actioneaza politic impotriva fostei Puteri. Deci, logicienilor care o tot tin gaia-matu cu protectia oferita de Traian Basescu apropiatilor sai, le recomandam fie sa renunte la aceasta aberatie, fie sa sustina ca si acum procurorii actioneaza politic”.

author avatar
Cristi Ionita
551 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger