AcasăNewsAtac din PSD la adresa ministrului Cîţu: Personaj bizar pasionat de filme...

Atac din PSD la adresa ministrului Cîţu: Personaj bizar pasionat de filme cu mafioți şi selfie-uri

Social-democratul aflat la şefia Camerei Deputaţilor l-a gratulat cu epitete care mai de care mai colorate pe ministrul liberal al Finanţelor, pornind de recentele declaraţii făcute de Florin Cîţu la prima sa conferinţă de presă în noua calitate.

Este, în fond, un mesaj adresat în primul rând premierului Ludovic Orban, căuia îi transmite, pe post de încheiere, un ”ne vedem la buget” cât se poate de sugestiv, dat fiind faptul că PSD-ul a trecut în rândul formaţiunilor de opoziţie.

Poza sugestivă folosită de al treilea om în stat în mesajul său

Mesajul în care Marcel Ciolacu îl caracterizează pe Florin Cîţu drept ”un personaj bizar pasionat de filme cu mafioți, selfie-uri și atins de paranoia găurilor și deficitelor bugetare”, amintindu-i că are, mai nou, o altă postură decât până de curând, când comunica frecvent pe Facebook, pe teme econoice.

Redăm în cele ce urmează, integral, mesajul postat de social-democrat, vineri după-amiază, pe reţeaua de socializare amintită:

”I-am dat șansa lui Ludovic Orban să îl schimbe pe Cîțu de la Finanțe, după avizul negativ dat de Parlament. Știam că va fi un dezastru. N-a vrut!

Astăzi vedem un personaj bizar pasionat de filme cu mafioți, selfie-uri și atins de paranoia găurilor și deficitelor bugetare cum face tot felul de declarații iresponsabile despre finanțele țării, infirmate de toți specialiștii și partenerii internaționali (Banca Mondială, agenția de rating Fitch etc).

Adevărul este că Florin Cîțu este un inadecvat care încă nu a intrat în costumul de ministru și nu înțelege că acum reprezintă statul și nu mai este un guraliv galeș de pe Facebook care cerșește atenție ca până acum. Iar fiecare prostie pe care o scoate zilnic pe gură are acum consecințe în economie și vedem cum a ”reușit” deja să destabilizeze moneda națională, să avem un curs valutar la un maxim istoric sau să crească dobânzile la adresa României.

Cum e, Ludovic?! Acum regreți că ai ignorat Parlamentul?! Ne vedem la buget!”

484 afisari

2 COMENTARII

  1. Ciolacul si Catu,ambii cu…CCCC,numai ca ultimul a facut studiile in SUA,si a lucrat la Banca Noii Zeelandre,NU l-a BUZAU.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger