AcasăNewsAtac cumplit in Navodari: Un fost politist local a INJUNGHIAT opt persoane!

Atac cumplit in Navodari: Un fost politist local a INJUNGHIAT opt persoane!

Opt persoane din Navodari au trait momente ingrozitoare, dupa ce un fost politist local a scos cutitul si a inceput sa ii atace pe toti cei care se aflau in jurul lui. Scandalul a pornit intr-un bar din localitate, in urma unei dedicatii muzicale.

Dupa ce a baut cateva pahare bune, suparat ca muzica nu era tocmai pe gustul lui, un tanar, fost politist local, a scos cutitul si a lovit in stanga si in dreapta. Agresorul fusese dat afara din Politie din cauza altui scandal.

Opt persoane au fost injunghiate, dintre care cinci au avut nevoie de internare, iar una dintre ele, care este in stare mai grava, a ajuns la terapie intensiva.

“A inceput sa scoata cutitul, a inchis ochii si a inceput sa taie pe toata lumea si in stanga si in dreapta. Inclusiv pe prietenii lui si pe noi. Eu cand l-am vazut ca a scos cutitul, l-am prins din spate si in timpul acela m-a injunghiat in piciorul stang. A iesit afara, s-a injunghiat si a aruncat cutitul”, a povestit una dintre victime, citata de rtv.net.

Presupusul vinovat pentru scandal insa sustine ca el nu a fost decat o simpla victima si ca rivalii au venit in gasca sa il atace. “A aparut o gasca de 10 persoane inarmate care au inceput sa sara la bataie. Au folosit cutie. Au taiat mai multe persoane, au fost injunghiate. Am ajuns cu totii la spital aici”, a spus barbatul.

Fostul politist din Navodari este cercetat acum pentru tentativa de omor.

author avatar
Alina Costache
558 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger