AcasăNewsAtac cu cuțitul în Las Vegas. Sunt morți și răniți / Agresorul...

Atac cu cuțitul în Las Vegas. Sunt morți și răniți / Agresorul a lovit orbește pe stradă – VIDEO

Atac cu cuțitul în Las Vegas. Sunt morți și răniți / Agresorul a lovit orbește pe stradă - VIDEO / Foto: printscreen

Două persoane au fost ucise și cel puțin alte șase au fost rănite, joi, într-un atac cu cuțitul albă în Las Vegas, SUA, în apropiere de cazinoul Wynn, au anunțat autoritățile. Suspectul, care a fugit pe jos, a fost arestat ulterior.

A lovit orbește pe stradă

Victimele atacului, care a avut loc la sfârșitul dimineții pe Vegas Strip, celebrul bulevard unde clădiri uriașe dedicate jocurilor de noroc se succed pe kilometri întregi, sunt „trecători și localnici”, a declarat șeriful Joe Lombardo într-o conferință de presă.

Potrivit a doi martori, suspectul s-a prezentat drept bucătar și a cerut să facă o fotografie cu dansatoarele de cabaret în timp ce ținea cuțitul în mână, au relatat ABC și FOX. După ce acestea au refuzat, el le-a atacat și apoi a atacat alte câteva persoane pe stradă.

Loviturile de cuţit au fost aplicate unei prime victime „pe trotuar, fără nicio provocare”, a spus Lombardo. Suspectul a atacat apoi alte câteva persoane pe stradă. „Doi dintre ei sunt morţi, trei sunt în stare critică. Celelalte victime sunt la spital”, a spus el.

Mai multe persoane de pe Vegas Strip l-au urmărit pe agresor, care a fost în cele din urmă arestat de un agent de securitate și de polițiști, scrie 20 Minutes.

Suspectul, descris de poliție ca fiind un bărbat latino-american în vârstă de 30 de ani, nu este considerat a fi din Las Vegas. Traficul a rămas închis pe o parte din Vegas Strip, în afara marilor cazinouri din oraș, joi după-amiază, în timp ce poliția a examinat locul agresiunii pentru a găsi mai multe indicii.

Atacurile cu armă albă sunt rare în Statele Unite, unde cele cu arme de foc predomină. În urmă cu cinci ani, în Las Vegas a avut loc una dintre cele mai grave crime în masă din istoria recentă a Americii.

În octombrie 2017, 58 de persoane au fost ucise și alte sute rănite de Stephen Paddock, un bărbat de 60 de ani care a tras peste 1.000 de gloanțe de la etajul 32 al cazinoului Mandalay Bay în mulțimea care asista la un concert de muzică country în aer liber. Paddock, un contabilul pensionar, s-a sinucis ulterior în timpul asaltului poliției.

author avatar
Tudor Borcea
216 afisari

2 COMENTARII

  1. Inchideti in safe toate cutitele de bucatarie….sunt arme periculoase…//parca suntem la gradinita cu copii mici
    Dati droguri la liber…cat mai multe….yupiiiii…dilailaaa.O sa gaseasca un tomberon si tot te loveste cu ceva drogatul

  2. In amerlica sint peste 100 de crime pe zii iar bucatar ul cred ca a uitat pistolul acasa ca altfel omora mai multi este o traditiile ,o cultura ,o mentalitatea amerlicana CRIMA

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger