AcasăNewsAtac asupra unui centru cultural islamic din Canada - morti si raniti

Atac asupra unui centru cultural islamic din Canada – morti si raniti

Autoritatile canadiene au intervenit de urgenta la locul in care, pe fondul unor impuscaturi, vietile a sase persoane au fost curmate, iar alti opt oameni au ajuns pe mana medicilor, cu leziuni.

Incidentul armat, la care premierul canadian a facut referire ca la un „atac terorist” pe care l-a condamnat, intr-un comunicat dat publicitatii in schip de reactie, a avut loc in cursul noptii trecute, la Centrul Cultural Islamic situat in Quebec.

Din primele informatii rezulta ca in incinta lovita de atac se aflau, la momentul la care au fost auzite primele focuri de arma, cel putin 50 de persoane, pregatite, ca in fiecare seara, sa isi faca rugaciunea.

Conform presei internationale, politia ar fi arestat deja doi suspecti in acest caz. Insa la momentul de fata se desfasoara o investigatie pe acest subiect.

[youtube]fMxVsT_IPOQ[/youtube]

104 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger