AcasăNewsATAC ARMAT pe platourile de filmare în timpul înregistrării unui videoclip al...

ATAC ARMAT pe platourile de filmare în timpul înregistrării unui videoclip al rapperului francez Booba

Un incident armat a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri pe platourile unde celebrul rapper francez Booba filma un videoclip, în localitatea Aulnay-sous-Bois, mai multe persoane, inclusiv regizorul, fiind rănite.

Foto Twitter

În timp ce echipa de producţie aranja camerele video, aproximativ 15 persoane înarmate cu pistoale şi bâte de baseball au apărut pe platourile de filmare. Mai multe focuri de armă au fost trase asupra managerului lui Booba, iar acesta a fost rănit la un picior, medicii anunţând ulterior că nu este în pericol de moarte.

De asemenea, regizorul clipului a fost rănit grav la cap, la fel şi o altă persoană din echipa de producţie.

Booba părăsise platourile de filmare cu doar câteva minute înainte ca agresorii să îşi facă apariţia, potrivit publicaţiei franceze Le Parisien.

Poliţia din Aulnay-sous-Bois a deschis o anchetă.

Rapperul a avut, de-a lungul anilor, mai multe conflicte cu alte staruri din domeniu. În august 2018, un incident violent a avut loc între Booba şi rivalul său Kaaris, pe aeroportul Orly. Cei doi şi-au dat întâlnire ulterior în Elveţia, pentru un meci de MMA (arte marţiale mixte), dar autorităţile locale le-au anulat autorizaţia acordată iniţial.

În vârstă de 42 de ani, Élie Yaffa, cu numele de scenă Booba, este un rapper de succes, având vândute peste 10 milioane de albume de-a lungul carierei.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
148 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger