AcasăNewsAtac armat langa Empire State Building: Cel putin 10 victime - VIDEO...

Atac armat langa Empire State Building: Cel putin 10 victime – VIDEO

(foto: Agerpres)

Atac armat, vineri, in imediata apropiere a celebrei Empire State Building, din New York. Un om a murit si mai multe persoane au fost ranite dupa ce un barbat a deschis focul in plina strada. Atacatorul a fost impuscat mortal, potrivit politiei americane.

(foto: Agerpres)

Atac armat langa Empire State Building din New York. Un barbat a carui identitate nu a fost data publicitatii pana la acest moment a impuscat mai multe persoane, chiar in apropierea unuia dintre cele mai cunoscute puncte de atractie ale orasului american.

Pana la aceasta ora se stie ca un om a murit si mai multe persoane au fost ranite, numarul victimelor atacului armat din apropierea Empire State Building nefiind cunoscut exact. Se pare ca ar fi vorba de cel putin zece raniti, potrivit CNN. Echipajele de politie sosite de urgenta la locul incidentului l-au impuscat pe barbatul care a deschis focul in plina strada.

Imediat ce a fost anuntat atacul armat, la Empire State Building au ajuns mai multe masini ale politiei, dar si ambulante, dupa cum se poate observa din imaginile atasate. Pana in acest moment autoritatile locale nu au anuntat o posibila cauza a producerii tragediei, dar, potrivit BBC, oamenii legii nu iau in considerare varianta unui atac terorist. Circulatia in zona in care a avut loc atacul armat de langa Empire State Building a fost inchisa temporar.

Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy

author avatar
Cristina Stefan
234 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger